NOSTETTA VENTURESIN TOIMITUSJOHTAJA VAIHTUU

21.9.2022

Nostetta Oy:n tytäryhtiön Nostetta Venturesin toimitusjohtajaksi on nimetty kauppatieteiden maisteri Noora Tuikka. Hän aloittaa tehtävässään 1.10.2022. Noora on aloittanut työt Nostetta-konsernin tehtävissä vuonna 2014 ja on ollut Nostetta Oy:n toimitusjohtaja vuosina 2015-2021.  Nooralla on monipuolinen osaaminen ja kokemus liikkeenjohdosta kasvuyrityksissä, sijoituspäätöksistä, kohdeyhtiöiden hallinnoinnista ja rahoituksen hakemisesta, sekä johtoryhmätyöskentelystä.  

Samalla Nostetta Venturesin hallitus vahvistuu, kun hallitukseen nousee kokenut yritysjohtaja, sijoittaja ja hallitusammattilainen, filosofian tohtori Juha Yrjänheikki. Hallituksen muina jäseninä jatkavat hallituksen puheenjohtaja Pasi Laakkonen, sekä hallituksen jäsenet Heidi Ahonen, Anssi Lehikoinen ja Kyösti Karhunen. 

”Noora on erinomainen valinta uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän tuntee Pohjois-Savon potentiaalin, sijoitusarvomme ja omaa valmista sijoitus- ja johtajakokemusta. Keskitymme erityisesti uusien sijoituskohteiden valintaan ja tehtyjen sijoituksien kehittämiseen ja kasvattamiseen”, Hallituksen puheenjohtaja Pasi Laakkonen kommentoi.  

”Kiitämme Heidi Ahosta Nostetta Venturesin rahaston mallikkaasta käynnistämisestä ja johtamisesta sekä onnittelemme häntä siirtymisestä Ilmastorahastoon vauhdittamaan valtakunnallista vaikuttavuussijoittamista. Työ alueellisen pääomarahaston osalta on saatu hyvin käyntiin ja tästä on hyvä jatkaa.”, Laakkonen kertoo. 

Lisätietoa: 

Pasi Laakkonen, hallituksen puheenjohtaja
pasi.laakkonen@nostettaventures.com / 040 147 8797