PORTFOLIO

Nostetta Venturesin sijoitukset

Kiho on markkinoiden kehittynein ratkaisu kenttätyön ja kaluston reaaliaikaiseen hallintaan. Palvelun avulla yritys voi suunnitella, kirjata ja hallita kenttätyötä aina tuntikirjauksista raportointiin sekä laskutukseen asti. Mobiilisovellus mahdollistaa saumattoman tiedonkulun työntekijöiden ja työnjohdon välillä. Palvelu automatisoi manuaaliset työvaiheet laskutus- ja työaikatietojen käsittelyssä tuoden läpinäkyvyyttä yrityksen toimintaan. Kansainvälistyvä yritys työllistää 50 henkilöä, joista 25 Pohjois-Savon alueella ja 2 Yhdysvalloissa. Sijoitusvuosi 2021.

Read more

Treet on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä mobiilisovellus, joka mahdollistaa helpon ja turvallisen lääkkeiden ostamisen. Treetin taustalla toimii 11 henkilön joukko lääkehoidon, teknologian, designin ja viestinnän ammattilaisia. Treetin kehitystyössä kaiken keskiössä on asiakas ja hänen lääkehoitonsa onnistuminen. Sijoitusvuosi 2020.

Read more

Wimaolla on ainutlaatuinen patentoitu teknologia sekalaisen muovin ja muiden vaikeasti kierrätettävien jätteiden kierrättämiseksi. Esimerkiksi sekalaista muovijätettä, tekstiilejä ja erilaisia kuitumateriaaleja, jotka yleensä viedään poltettavaksi tai kaatopaikoille, voidaan nyt kierrättää Wimaon teknologialla. Wimaon teknologia mahdollistaa koko prosessin jätteestä lopputuotteeksi. Teknologia mahdollistaa monipuoliset suunnittelumahdollisuudet erilaisille lopputuotteille ja mahdollistaa sekoitettujen materiaalien hyödyntämisen. Tämä yksinkertaistaa lajittelua ja esikäsittelyä ja mahdollistaa sellaisten raaka-aineiden hyödyntämisen, joita muuten on vaikea tai mahdotonta kierrättää.

Read more

SYKE Tribe on valmentajat ja treenaajat yhteen tuova valmennusalusta, joka auttaa valmentajaa motivoimaan ja hallitsemaan asiakkaitaan paremmin. Elämäntapamuutosta läpi vievälle se toimii motivaattorina, tukena ja oppaana hänen henkilökohtaisella matkallaan kohti omaa unelmaa ja parempaa elämää - olipa kyseessä sitten painonpudotus, kiinteytyminen, henkisen tai fyysisen kunnon kasvattaminen tai vaikkapa jonkin uuden taidon opettelu. Samalla se auttaa valmentajaa tekemään kannattavampaa liiketoimintaa ja säästää merkittävästi valmentajan aikaa. Verkko- ja etävalmentamisen potentiaali sekä hyödyt on oltava kaikkien valmentajien saatavilla.

Read more

Marginum on yliopistolähtöinen terveysteknologia-alan startup, joka kehittää fluoresenssiin pohjautuvia kudostunnistusjärjestelmiä. Yhtiön ratkaisut parantavat syöpäsolujen havaitsemista uudenkaltaisten datavetoisten tekniikoiden avulla. Huippututkimuksesta johdetuilla tuotteillaan se edistää kirurgista suorituskykyä ja terveydenhuollon kustannustehokkuutta. Yhtiön poikkitieteellinen tiimi tekee yhteistyötä alan akateemisten, kliinisten ja teollisten kumppaneiden kanssa varmistaakseen ratkaisujensa kliinisen yhteensopivuuden. Sijoitusvuosi 2021.

Read more

Ketoinen on elintarvikelaitos, joka tuottaa matalahiilihydraattisia, kuitupitoisia ja korkea-proteiinipitoisia elintarvikkeita. Pääasiallisesti leipää. Se syntyi ravintolamaailmassa, keittiömestarin käsissä asiakastarpeeseen. Ketoinen on viljaton, hiivaton, soijaton ja laktoositon.

Read more

EcoIntellect Oy on Kuopiossa 2022 perustettu kiertotalousyritys, joka kehittää ja valmistaa teollisuuden sivuvirroista sementin korvaavaa uusiosideainetta, jonka hiilijalanjälki on jopa 75 % alhaisempi sementtiin verrattuna.

Read more

Orhi tarjoaa markkinoiden kehittyneimmän ratkaisun kaluston vuokraukseen ja hallintaan. Vuokrausohjelmisto tarjotaan vuokraamoille verkon yli SaaS-palveluna. Palvelun avulla vuokraamoyritys automatisoi koko vuokrausprosessin, alkaen vuokrattavan tuotteen valinnasta ja asiakkaan tunnistamisesta aina sähköisen vuokrasopimuksen tekemiseen sekä maksun suorittamiseen verkossa. Yritys työllistää tällä hetkellä 4 henkilöä, joiden lisäksi olemme rekrytoimassa kahta työntekijää.

Read more

Nostetta -tiimin muut sijoitukset

Nostetta -tiimillä on vahva kokemus startup -yrityksiin sijoittamisesta ja niiden kehittämisestä jo ennen Nostetta Venturesin toiminnan aloittamista.

Savroc on kehittänyt kromipinnoitetekniikan, joka ylittää olemassa olevien kovakromipinnoitteiden mekaanisen suorituskyvyn. Savrocin pinnoitteet eivät sisällä myrkyllistä kromihappoa, jota käytetään kovakromipinnoitusprosessissa. Tekniikan ansiosta pinnoitusprosessi on ympäristöystävällisempi sekä turvallisempi prosessin parissa työskenteleville ihmisille. Sijoitusvuosi 2012.

Read more

RPS Brewing on innovatiivinen, palkittu indie-panimo, joka sijaitsee Kuopiossa. Panimo kuvaa oluensa tasapainoiseksi, tuoreeksi ja puhtaaksi. Oluet ovat saaneet useita tunnustuksia eri kategorioissa "Suomen paras olut" -kilpailuissa. Sijoitusvuosi 2018.

Read more

Aurealis Pharma on Kuopiossa ja Sveitsin Baselissa toimiva biolääkeyhtiö. Se on kehittänyt tehokkaan, turvallisen ja taloudellisen hoitomenetelmän, joka parantaa huomattavasti kroonista tulehdusta ja syöpää sairastavien elämänlaatua. Sijoitusvuosi 2013.

Read more

OwnSurround tuo yksilöllisesti räätälöidyn 3D-äänen käyttäjänsä omiin kuulokkeisiin. Sijoitusvuosi 2015.

Read more

VRT on kehittänyt GISGRO-pilvipalvelun satamien älykkääseen omaisuudenhallintaan ja liikennöinnin otpimointiin. Lisäksi VRT tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja rakenteiden 3D-mittauksiin ja rakennetarkastuksiin. VRTn ratkaisujen avulla satamat koosta ja digitaalisesta asteesta riippumatta voivat hyödyntää nykypäivän älykkään teknologian mahdollisuuksia tehokkaamman, ympäristöystävällisemmän ja turvallisemman toiminnan saavuttamiseksi. Sijoitusvuosi 2014.

Read more