NOSTETTA-TIIMI

Keitä me olemme?

Nostetta

Nostetta  -tiimissä yhdistyvät huippuluokan tiede- ja teknologiaosaaminen ja kokemus rahastojen hallinnointitehtävistä ja alkavien yritysten sijoitustoiminnasta 

Meillä on vahvaa osaamista kohdeyritysten kasvun kehittämisestä, rahoituksesta, myynnistä, liiketoimintakaupoista ja siitä, mitä kansainvälistyminen edellyttää.  

Sijoituksista uusiin kohdeyrityksiin vastaa North Savo Startup Fund -rahastoa hallinnoiva tytäryhtiömme Nostetta Ventures.

Operative

Noora Tuikka

CEO, Nostetta Ventures Oy

+358 40 138 3225
noora.tuikka@nostettaventures.com

Kokenut start-up-alan ammattilainen, jolla on monipuolinen kokemus liiketoiminnan sekä markkinoinnin kehityksestä kansainvälisissä kasvuyrityksissä. Nooran erityisosaamista ovat innovaatioiden kaupallistaminen, markkinoinnin kirkastaminen ja kasvun pullonkaulojen avaaminen.

Nooran LinkedIn

Operative

Minna Vanninen

Controller, Partner, Nostetta Ventures Oy

+358 50 449 8015
minna.vanninen@nostettaventures.com

Rahoitusalan ammattilainen intohimonaan toiminnan kehittäminen. Minnalla on useamman vuoden kokemus julkisesta rahoituksesta. Hän on erikoistunut raportointiin ja pääomasijoitusyhtiöiden hallinnollisiin tehtäviin. Vahva analyysiosaaminen ja kyky nähdä prosessit ja yksityiskohdat osana kokonaisuutta. Nostetta Oy:n toimitusjohtaja.

Minnan LinkedIn

Hallitusjäsen, Nostetta Ventures ANSSI LEHIKOINEN ANSSI LEHIKOINEN

ANSSI LEHIKOINEN

Vahva teknologiaosaaja ja menestynyt yrittäjä. Neuvotellut useita kansainvälisiä rahoituskierroksia ja irtaantunut tuloksellisesti useista yrityksistä. KPY:n toimitusjohtaja ja Rocsolen  hallituksen puheenjohtaja. Nostetta Venturesin hallituksen jäsen.

Anssin LinkedIn

Hallitusjäsen, Nostetta Ventures JUHA YRJÄNHEIKKI JUHA YRJÄNHEIKKI

JUHA YRJÄNHEIKKI

Sarjayrittäjä ja liiketoiminta-arkkitehti, jolla on laajaa kokemusta bio- ja terveystieteet startuppien kansainvälisestä kasvusta. Terävä bisnesanalyytikko, jolla vankkaa osaamista rahastotoiminnasta ja menestyvien tiimien rakentamisesta. Aurealis Therapeutics AG yhtiön toimitusjohtaja ja perustaja. Perustanut myös vuonna 2009 Charles River Laboratoriesille myydyn Cerebriconin, jossa toimi toimitusjohtajana. Aurealis Therapeutics AG:n, KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n hallituksen jäsen.

Juhan LinkedIn

Hallitusjäsen, Nostetta Ventures MIKKO JUUTI MIKKO JUUTI

MIKKO JUUTI

Motivoitunut ja tuloshakuinen liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen, jolla on vahva tekninen tausta ja kokemus deep tech- alalta. Kasve Oy:n toimitusjohtaja, Kuopion Startupien tuki Ry:n hallituksen jäsen sekä Nostetta Ventures Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

 

Nostetta tiimin jäsenet tuovat laaja-alaista osaamista, ovat operatiivisen toiminnan taustatukena ja osallistuvat tarvittaessa kohdeyritysten kehittämiseen omien ydinosaamisalueidensa kautta.

Mikko Laine Mikko Laine

Mikko Laine

Kansainvälisten rahoitus- ja yritysjärjestelyiden ammattilainen. Erikoisosaamista yrityskaupoista, rahoituskierroksista sekä arvonmäärityksestä. Kansainvälisiin yritysjärjestelyihin erikoistuneen investointipankki Broadius Partnersin osakas. Toimii lisäksi aktiivisena omistajana ja/tai hallituksen jäsenenä IT-, palvelu-, matkailu ja kaupan sektorin yrityksissä. Nostetta Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Moninkertainen Ironman Hawaii kisaaja.

KYÖSTI KARHUNEN KYÖSTI KARHUNEN

KYÖSTI KARHUNEN

Kokenut liiketoiminnan johtaja ja yritysten johtamisen ekspertti. Pitkä kokemus kulutustavaraliikkeen toimitusjohtajan tehtävistä. Laaja kokemus organisaatioiden rakentamisesta ja uudistamisesta. Vahva osaaminen rakennus- ja kiinteistöliiketoiminnasta. Hallitusjäsen useassa pk-yrityksessä.

Kyöstin LinkedIn

MIKKO JALKANEN MIKKO JALKANEN

MIKKO JALKANEN

Yritysjuridiikan ammattilainen, jolla vahva kokemus startupeista sekä sijoittajan että yhtiön näkökulmasta. Erikoistunut yritysjärjestelyihin, teknologiajuridiikkaan, sopimusoikeuteen ja osakeyhtiöiden hallinnointiin. Osakas Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:ssä ja ollut mukana useiden yritysten hallinnossa.

Mikon LinkedIn

MARKO VAUHKONEN MARKO VAUHKONEN

MARKO VAUHKONEN

Teollisuusfysiikan ja -matematiikan professori yliopistossa, tutkimus- ja opetustehtävissä. Vahvaa osaamista, josta hyötyvät korkean teknologian yritykset niin lääketieteen kuin eri teollisuusalojenkin sovelluksissa.

Markon LinkedIn

ANTTI PULKKANEN ANTTI PULKKANEN

ANTTI PULKKANEN

Monipuolista kokemusta eri toimialoilta ja erilaisista tehtävistä, merkittävimpinä LähiTapiola Savon toimitusjohtajuus, Danske Bank-konsernin yritys- ja henkilöasiakasliiketoimintojen digitaalisen ja operatiivisen toiminnan transformaation johtaminen (5 vuotta) ja liikkeenjohdon konsultointi 6 vuotta. Osaamisalueina yritysten strategian ja kannattavuuden parantaminen sekä liiketoimintamallien kehittäminen. Kokemusta useiden eri alojen yritysten toiminnoista,  erityisesti digitalisaation hyödyntämisestä asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Antin LinkedIn

JUHA KOUKKA JUHA KOUKKA

JUHA KOUKKA

Pitkä ura kansainvälisen metsäteollisuuden johtotehtävissä. Toiminut Savon Sellun (nyk. Mondi Powerflute Oy) toimitusjohtajana. Tällä hetkellä puheenjohtajana Harvestia Oy:n ja Savon Voima Oyj:n hallituksissa, Metsäteollisuus ry:n hallituksen jäsen.

TIMO AARVALA TIMO AARVALA

TIMO AARVALA

Liiketoiminnan johtamisen ammattilainen, jolla osaamistaustaa usealta toimialalta: IT, telekommunikaatio, rahoitus ja kiinteistöt. Kokenut johtaja, ajureinaan vahva kasvu, asiakaskeskeisyys ja yritysjärjestelyt. Kansainvälistä työkokemusta sekä suuryrityksistä että startupeista useista eri maista Euroopassa ja Yhdysvalloissa. VRT Finland Oy:n toimitusjohtaja,  hallituksen jäsen useissa yrityksissä mm. Lotus Demolition Oy:ssä.

Timon LinkedIn

ANTTI HAAPAKORVA ANTTI HAAPAKORVA

ANTTI HAAPAKORVA

Perustamansa Talentreen kautta sparrannut satojen kasvuhaluisten yritysten ylintä johtoa erityisesti kasvustrategioissa ja skaalautuvissa liiketoimintamalleissa. Tarjolla vahvaa osaamista kasvuhaluisille yrittäjille, jotka haluavat kehittää itseään ja yritystään seuraavalle tasolle. Kokemusta yrittäjyydestä kasvavan B2B-palveluliiketoiminnan näkökulmasta. Hallituksen puheenjohtajana KuPS Oy:ssä.

Antin LinkedIn

JARI KAIPIO JARI KAIPIO

JARI KAIPIO

Sovelletun matematiikan professori Aucklandin yliopistossa. Yli 20 vuoden kokemus matematiikan, fysiikan ja inversio-ongelmien tutkimuksesta. Yksi Rocsolen ja Numcoren perustajista.

Jarin LinkedIn

JUHA REUNANEN JUHA REUNANEN

JUHA REUNANEN

Kokemusta konenäöstä, koneoppimisesta ja ohjelmistokehityksestä, muun muassa prosessiteollisuuden ja lääketieteellisen kuvantamisen toimialoilta. Vahvaa osaamista tekoäly- ja softa-asioissa – olivat ne yrityksen corea tai eivät. Toimii konsulttina yrityksensä Tomaattinen Oy:n kautta useille eri asiakkaille. ApoDigin (Treet) hallituksen jäsen.

Juhan LinkedIn

PASI LAAKKONEN PASI LAAKKONEN

PASI LAAKKONEN

Vahvaa kokemusta uuden teknologian kaupallistamisesta ja kehittämisestä sekä IP-suojaamisesta. Osaamista mm. mittaustekniikoista, tomografiasta, akustiikasta, optiikasta ja nanoteknologiasta.

Pasin LinkedIn