SUOMEEN UUSI STARTUP-YHTEISö

8.10.2021

Nostetta Ventures mukana Suomen Startup-yhteisössä

 

Suomi on saanut uuden yhteisön, jonka tavoitteena on rakentaa Suomesta maailman paras startup- ja kasvuyritystoiminnan ekosysteemi. Suomen startup-yhteisö, jonka lanseeraustilaisuus pidettiin 7.10. Supercellin uudella toimistolla, tähtää siihen, että startup-yrityksistä tulee merkittävä, uusi talouden ja yhteiskunnan tukijalka Suomeen, ja että jatkossa Suomesta tulee iso osa maailman johtavista teknologiayhtiöistä. Yhteisön perustajajäseninä on joukko nimekkäitä sijoittajia ja startup-yrityksiä, mm. Lifeline Ventures, Maki.VC, Supercell, ja Wolt.

Ainoa savolaistoimija Nostetta Ventures ei kuitenkaan ole (sijoittaja kylläkin), sillä yhteisön toimitusjohtajaksi on valittu varkautelaislähtöinen Riikka Pakarinen, joka on entinen europarlamentaarikko ja nykyinen Keskustan varapuheenjohtaja.

Heidi Ahonen muistuttaa, että Pohjois-Savossakin on paljon yrityksiä, jotka hyötyvät varmasti startup-yhteisöön liittymisestä. Kasvavalle yritykselle vertaistuki ja suora yhteys muihin samoissa haasteissa kamppaileviin kasvuyhtiöihin tuovat konkreettista lisäarvoa omaan toimintaan. Yhteisö on kaikille kasvuorientautuneille yrityksille avoin.

 

Lue Suomen Startup-yhteisön tiedote tästä.

http://www.startupyhteiso.com/